Покупці приголомшені: двометрова ящірка підіймається на полиці в супермаркеті (Відео)

Напевно, ця незвично велика істота з усіх сил намагалося знайти їжу на вулиці після місяців сухої погоди з невеликим дощем.

Різні бувають випадки при якому люди стикаються з тваринами не в їх природних умовах. Звичайно середовище проживання тварин буває різна. Деякі заходять в міста і села в пошуках їжі. Особливо коли бувають несприятливі погодні умови і їм нічим просочитися. Цим відрізняються мавпи, ведмеді та тигри.

Іноді буває навала гризунів і змій. Нечасто заповзають за межі міста крокодили в пошуках їжі. Особливо якщо вони чують гавкіт собак або мекання кіз.

Незвичайні кадри з Накхонпатхома, Таїланд, показують ящірку-варан, які виповзли з каналу, усередині магазина 7-Eleven, коли налякані покупці та персонал намагалися піти з її шляху.

Де знайти щось смачненьке?

Покупці були зустрінуті жахливим видовищем, коли в супермаркет спустилася двометрова ящірка, перелазячи через полки в пошуках їжі.

Масивна рептилія вилізла з найближчого каналу, перш ніж заповзти в магазин.

 

Переляканий свідок Нарумпа Тангсін, який знімав цю сцену, сказав, що боявся наближатися до ящірки, що, за його словами, могло бути небезпечно, якщо вона розлютилася.

Він сказав: “Я зупинився в магазині тільки для того, щоб купити трохи їжі, а потім побачив всередині величезну варанскую ящірку. Я хотів купити випити, але тварина була дуже близько до проходу з напоями. Вони небезпечні тварини, особливо коли зляться, тому я залишився і записав це на свій телефон. Думаю, в магазинах є все, навіть для ящірок”.

Персонал і клієнти сховалися за прилавком, а звір забрався на полиці та кинув на землю кілька пакетів молока.

Стурбований продавець викликав поліцію, яка прибула з професіоналами по рептиліях, щоб зловити люту ящірку-варан незабаром після обіду.

Напевно, ця незвично велика істота з усіх сил намагалася знайти їжу на вулиці після місяців сухої погоди з невеликим дощем.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.