Рецепт: Міні-пиріжки з сиром і цибулею – зникнуть зі столу, ви і не побачите!

Приготуйте ці маленькі сирно-цибульні пиріжки для сімейного пікніка. Якщо не з'їли все, вони добре заморожуються і їх можна приготувати прямо з заморозки.

Інгредієнти

1 столова ложка рослинної олії
2 цибулини, нарізані
4 гілочки чебрецю, зібране листя
150 г зрілого чедеру (або суміші твердих сирів), тертого
1 столова ложка цільзернової гірчиці
4 нарізаних зелених цибулі

Для кондитерських виробів

250 г борошна, плюс додатково для присипки
125 г холодного масла
велика щіпка кайенского перцю
½ ч.л. порошку англійської гірчиці
1 велике збите яйце

Апетитно виглядають!

Метод

Крок 1
Спочатку приготуйте тісто. Насипте борошно в миску. Тримаючи блок масла в обгортці, натріть його прямо в борошні (іноді вам може знадобитися занурити кінець масла в борошно, якщо воно стане липким). Додайте кайенский перець, гірчичний порошок і половину збитого яйця і приправте дрібкою солі. Складіть все разом руками, поки суміш не почне злипатися. Викладіть тісто на робочу поверхню і дуже швидко вимісити гладкий кулю, додавши до 3 столових ложок холодної води, якщо воно занадто сухе. Видавіть тісто в диск. Загорніть і охолодіть, поки будете робити начинку.

Крок 2
Нагрійте масло на сковороді та готуйте цибулю і листя чебрецю протягом 8-10 хвилин, поки цибуля не стане м’яким і не почне карамелізуватися. Перелити в миску і дати охолонути. Після охолодження додайте тертий сир, гірчицю і зелену цибулю.

Крок 3
Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6 і застеліть деко пергаментом. Розкачайте охолоджене тісто на злегка присипану борошном поверхні до товщини монети в 1 фунт стерлінгів. Виріжте якомога більше кіл 10-12 см (ви можете використовувати чашку або кухоль як шаблон), потім скрутіть всі обрізки та повторіть. Всього у вас повинно вийти близько 10-12 кіл.

Крок 4
Викладіть масу начинки в центр кожного гуртка, залишаючи краю чистими. Працюючи з одним колом за раз, змастіть трохи залишився збитого яйця по краю, потім з’єднайте дві сторони, щоб вони зустрілися посередині у формі півмісяця. Стисніть тісто разом, придавивши окрайку для герметичності. Перекладіть на деко і повторіть з рештою кружечками з тіста і начинкою. Змастіть всі пиріжки збитим яйцем. Зберігатиметься в замороженому вигляді два місяці.

Крок 5
Випікайте пиріжки протягом 20-25 хвилин (або 40-45 хвилин після заморожування), поки тісто не стане темно-золотистого кольору. Дайте охолонути як мінімум на 10 хвилин, перш ніж їсти теплим, або повністю остудіть і упакуйте в місткості для пікніка. Зберігати в герметичному контейнері до трьох днів.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.