Овочі на грилі з тануть у роті баклажанами – на пікнік!

Упакуйте всі п'ять приймання їжі в день в один здорове веганське блюдо. Приправлений часником, лимоном і зеленню, він чудовий на плиті або приготовлений на грилі.

Інгредієнти

1 великий баклажан
½ лимона, цедри та соку
3 зубчики часнику, 1 подрібнений, 2 нарізаний
2 столові ложки нарізаної петрушки, плюс ще порція
1 чайна ложка оливкової олії першого холодного віджиму, плюс трохи для поливання
4 ч.л. суміші насіння омега (див. Рада)
2 ч.л. листя чебрецю
1 столова ложка рапсової олії
1 червоний перець, очистити від насіння і нарізати четвертинками
1 велика цибулина, нарізана товстими скибочками
2 кабачки, нарізаних під кутом
2 великих помідори, нарізаних на 3 товстих скибочки
8 оливок Каламата, розрізаних навпіл

Незабутній смак!

Метод

Крок 1
Смажте баклажан на грилі, часто перевертаючи, до тих пір, поки він не стане м’яким і шкірка не стане булькітливою, приблизно 8-10 хвилин. В якості альтернативи, якщо у вас є газова плита, готуйте її прямо на вогні. Коли він охолоне, зніміть шкірку, дрібно наріжте м’якуш і змішайте з лимонним соком, 1 нарізаним зубчиком часнику, 1 столовою ложкою петрушки, 1 чайною ложкою оливкової олії першого віджиму і насінням. Змішайте петрушку з рештою подрібненим часником і цедрою лимона.

Крок 2
Тим часом змішайте чебрець, подрібнений часник і рапсову олію і перемішайте з овочами, зберігаючи цибулю скибочками, а не кільцями. Нагрійте велику сковороду та обсмажте овочі, поки вони не стануть м’якими та зазначеними лініями – помідорам знадобиться найменше часу. Розкладіть по тарілках з пюре з баклажанів і оливками, збризніть невеликою кількістю оливкової олії та посипте петрушкою, цедрою лимона і часником.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.