Одеса: сильні зливи і руйнівна повінь, літаки не приземляються

Погана видимість і негода в Одесі не дали можливість працювати аеропорту в нормальному режимі. Літаки не змогли сідати.

Вночі Одесу накрив сильна злива. Протягом декількох годин випала місячна норма опадів. Після чого вулиці затоплені, автомашини не можуть рухатися, частина будинків підтоплено.

Аеропорт не приймає літаків. Частково під’їзди затоплені водою, відключено електрику. Як констатують місцеві засоби масової інформації такий негоди не спостерігалося з 2013 року.

Деякими вулицями Одеси неможливо проїхати на автомашині. Авто підтоплені майже до лобового скла. Замість вулиці Дерибасівської та Французького бульвару – повноводна ріка. Центральна алея Аркадія, також затоплена. Міська Одеська лікарня №8 підтоплена.

Постраждало багато офісів і магазинів. Про жертви не повідомляється. Швидше за все люди перебували вночі будинку і “проспали” сильна злива. Тому більшість людей дізналися, що сталося вночі. В Одесі комунальні служби приведені в стан повної готовності.

Невідомо чи чекати городянам подальших дощів? Гідрометцентр констатує по всій Україні зливи грози та шквалистий вітер.

затоплено вулиці

Погана видимість і негода в Одесі не дали можливість працювати аеропорту в нормальному режимі. Літаки не змогли сідати. Деякі рейси, які летіли в Одесу переадресовані в інші аеропорти країни.

Для чищення зливостоків і прибирання повалених дерев, вивели багато рятувальників на вулиці Одеси.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.