Молитва про захист від духу ліні. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, нехай дух поділу НЕ процвітає в моєму домі. Нехай засохне і помре. В ім'я Ісуса. Амінь.

Молитва про захист від духу поділу

Всемогутній Батько, будь ласка, захисти мене від духу поділу в моєму домі. В хороші та погані часи об’єднуйте мою сім’ю Твоїм Святим Духом. Наповни нас Твоєю благодаттю, щоб ми могли подолати наші природні схильності боротися і бути руйнівними по відношенню один до одного.

Заспокойте наш розум і нагадайте нам, що разом ми сильніші, ніж окремо. Покажіть нам, що наші відмінності невеликі та що наші відносини важливіше. Дорогий Батько, нехай дух поділу НЕ процвітає в моєму домі. Нехай засохне і помре. В ім’я Ісуса. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про захист від духу розпусти

Господь, Могутній в силі, немає нікого подібного Тобі. Тільки ти – все, що мені потрібно. Я поклоняюся Тобі, Господь. Мені потрібна Твоя допомога, щоб захистити мене від духа розпусти. Відокремте мене від цього порочного покоління. Вони нечестиві та позбавлені засудження.

Направте мене до друзів з покоління Якова, покоління непорочних, що шукають праведності. Нехай Твої слова виходять з моїх вуст, Твої думки течуть в моїй свідомості, і Твоя воля проявляється в моїх діях. Очисть мою душу від усіх моральних помилок, дорогий Господь, і будь поруч зі мною всі дні мого життя. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про захист від духу ліні

Ісус, мій Спаситель, дуже дякую за Твої наповнюють потреби милості. Ісус, Ти нагадуєш нам, що наш час на землі коротко і що лінь призведе нас до нашої смерть. Ти купив мене ціною хреста, і я хочу прославити Тебе своїм перебуванням на цій землі. Захисти мене від духу ліні, про Ісуса.

Мотивуйте мене встати з ліжка вранці з енергією і готової до роботи. Пропустіть Свою силу через мене, щоб я брав участь в гонитві цьому житті, щоб отримати вічну нагороду – бути з Тобою на небесах. Зарядіть мене енергією, щоб я дисциплінував себе і постійно просувався вперед в дії. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.