Рулет з ковбасою, яблуком і шавлією: просто, смачно і недорого

Хрустке тісто філо з ковбасою, шавлією і шматочками соковитого яблука стане простим, але смачною вечерею в будні дні.

Інгредієнти

1 столова ложка соняшникової олії
1 середню цибулю, дрібно нарізаний
1 невелике яблуко, очищене від шкірки, серцевини та нарізане на шматочки по 1,5 см
3 листи тесту філо
454 г пачка нежирних свинячих ковбас
1 столова ложка дрібно нарізаної шавлії
пакетик змішаного листя салату, для подачі

Смачні рулетики

метод

Крок 1
Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Вистеліть велике деко пергаментом. Нагрійте 1 чайну ложку масла в невеликій каструлі з антипригарним покриттям і акуратно обсмажити цибулю і яблуко протягом 6-8 хвилин, регулярно помішуючи, поки вони не стануть м’якими та не стануть коричневими. Залишити остигати на 5 хвилин.

Крок 2
Покладіть 1 лист тіста на робочу поверхню коротким кінцем ближче до вас і злегка змастіть маслом. Покладіть зверху ще один лист, але зміщеним приблизно на 6 см вправо, і змастіть ще трохи маслом. Зверху покладіть останній лист, відступивши ще на 6 см вправо. Прямокутник з тіста повинен бути приблизно 40 х 45 см.

Крок 3
Видавити ковбасу зі шкірки у велику миску. Додайте цибулю, яблуко і шавлія і добре перемішайте. Сформуйте зі свинини велику форму ковбаси та викладіть на тісто, приблизно на 8 см з одного короткого кінця і по 8 см з кожного боку.

Крок 4
Підніміть нижню частину тесту, поки воно не почне покривати начинку, потім складіть з боків. Акуратно, але щільно розкачайте тісто знизу, щоб покрити начинку. Викладіть на деко і змастіть маслом, що залишилося. Випікати 30 хвилин або до тих пір, поки начинка не буде приготовлена, а тісто не стане золотисто-коричневим і хрустким. Подавати з листям салату.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.