(Фото) Як виглядали в школі зірки шоу-бізнесу: Джамала, Ірина Федишин, Євген Кошовий та Валерій Жидков

Візьміть свій шкільний випускний альбом і згадайте як ви виглядали і як ваші однокласники. Зв'яжіться з ними та згадайте шкільні роки.

Більшість представників шоу-бізнесу зараз виглядають прекрасно. Прекрасні наряди, відмінний макіяж і чарівна зачіска. Мало хто їх може дізнатися в юнацькі роки, особливо в шкільні.

Іноді приємно розкрити шкільний альбом і подивитися давно забуті фотографії. І тоді звідкись нахлине ностальгічні почуття. “Якими молодими ми були…”
Хоча у же в віці кожен себе заспокоює, що “Мої роки – моє багатство …”, але це як подивитися.

Воно звичайно ж багатство, але молодість є молодість і її ні з чим не можна порівнювати.
Напевно кожен хоче повернутися хоч на час туди та можливо щось змінити.

Представники шоу-бізнесу – такі ж люди як і ми з вами та вони так само вчилися, збігали з уроків і билися в школі, як і ви в молодості.

Вам напевно хотілося б побачити як виглядали в школі такі знаменитості шоу-бізнесу як Джамала, Ірина Федишин? А як щодо “Кварталу 95” його артистів? Як виглядає Женя, а зараз Євген Кошовий і Валерій Жидков в школі?

Це можна зробити знайшовши архівні фотографії тих часів.
Подивіться на них, напевно ви їх не дізнаєтеся, а можливо відразу і дізнаєтеся, у кого хороша зорова пам’ять.

Джамала
Євген Кошовий
Валерій Жидков

Подивилися?

Правда чарівні діти були в школі? Як вам їх безпосередні посмішки?

А тепер візьміть свій шкільний випускний альбом і згадайте як ви виглядали і як ваші однокласники. Якщо є номер телефону кого-небудь або через соціальні мережі – зв’яжіться з ними та згадайте шкільні роки.

Для інтересу можете надіслати їм посилання на цю статтю – нехай подивляться як виглядали в школі Джамала, Ірина Федишин, Євген Кошовий і Валерій Жидков.

Напевно це їм буде також цікаво як і вам якщо ви читаєте цю статтю

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.