Холоди на “порозі “, як заощадити на опаленні: названі ефективні способи

Є дієві способи як заощадити на опаленні. Для цього необхідно знизити тепловтрати в будинку або квартирі.

Осінь в самому розпалі в Україні. На вулиці та в будинках, а також у квартирах ставати все холодніше. А тарифи на опалення повзуть вгору.

Багато звичайних жителів нашої країни змушені економити на опаленні. Для цього вони тепліше одягаються будинки та п’ють більше чаю і кави, щоб зігрітися.
Однак є дієві способи як заощадити на опаленні. Для цього необхідно знизити тепловтрати в будинку або квартирі.

Як заощадити?

Для збереження тепла, рекомендується встановити вікна з потрійним склопакетом. У своєму будинку потрібно утеплити стіни та калічу.
Економію дає і використання сучасного конденсаційного котла з автоматичним управлінням, а також застосування терморегулятора, встановленого на термостаті. Якщо у вас центральне опалення, т бажано встановити лічильник обліку теплової енергії.

Для інформації: в інших країнах жителі по-різному економлять на опаленні. Так, наприклад, в Японії жителі користуються килимами з підігрівом або застосовують електропокривала. Річ у тому, що в Японії центрального опалення немає.

Фінляндія застосовує теплові помпи для економії обігріву. Таким чином заощаджується до 30% електроенергії.

У Німеччині встановлюють власні котельні, щоб обігріватися, інші жителі користуються електропростирадла.

У Великобританії мешканці вмикають опалення тільки на ніч. Як правило, температура в будинках або квартирах британців не вище 15 градусів за Цельсієм.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.