Ані Лорак одягла сукню, що обтягує, і продемонструвала четвертий місяць: буде син

Шанувальники співачки Ані Лорак з нетерпінням чекають, коли ж їхній кумир набуде справжнього жіночого щастя. У гонитві за цим щастям Лорак уже кілька років.

Її жіноче “нещастя” почалося ще з того часу, коли під час гастролей за кордоном артистка впізнала – її несумлінний чоловік їй зрадив. І зрадив він не з іншою зіркою естради, а із звичайною дівчиною, чийого імені до цього скандалу ніхто навіть не чув.

Втім, Ані вийшла із цієї ситуації максимально виграшно для себе. По-перше, про історію зі зрадою говорили не один рік. Не один телеканал міжнародного рівня запрошував Кароліну Куек до себе, щоб просто розвіяти чутки навколо цієї історії та дізнатися про все з перших вуст. По-друге, артистка змогла розпочати нове життя. Раніше вона жила в Україні, а після цього інциденту перебралася на ПМП до Росії. Звичайно, є й негативний бік — через свій переїзд через політичний конфлікт співачка втратила дуже багато шанувальників в Україні і майже сім років не виступала в цій країні.

Звичайно, розлучення з Муратом Налчаджіоглу — чоловіком та батьком її дитини — подія не з приємних. Морально Ані було неймовірно тяжко, але вона вистояла.

Тепер Ані Лорак живе зовсім іншим життям. Щоб уникнути тиску суспільства, співачка вирішила не посвячувати шанувальників у своє особисте життя, як це було у першому шлюбі. Отже, навколо її імені дуже багато пліток та чуток.

Останнє фото, яке Лорак опублікувала у своєму профілі, говорить про те, що співачка, найімовірніше, чекає на дитину. Адже в такій сукні складно сховати округлі форми дівчини.

“Хвилювання, передчуття, трепет”, – цими трьома словами артистка описала не лише свій стан перед виходом нового творчого проекту, а й очікування на майбутнє поповнення в сім’ї. У публіки лише одне запитання – хто ж щасливий батько?

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.