Віталій Козловський розповів, як “отримав ляпас по морді” після концерту в Росії

Зі зірками нерідко трапляються якісь казуси та неприємні інциденти. Ось і екс-вихованець Ігоря Кондратюка поділився своєю не дуже приємною історією.

Козловський розповів, що десь три роки тому на травневі свята його запросили виступати до Росії. Вийшло так, що саме на 9 травня він виступав у Москві. Проте цей виступ, хай і приніс співаку стандартний гонорар, але все ж таки залишив негативну позначку на його кар’єрі. Адже з того часу репутація артиста в Україні пішла похилою.

За словами співака, та “ляпас по морді”, яку він отримав в Україні, стала уроком на все життя.

Про це сам артист розповів в інтерв’ю програмі “Зоряний шлях”.

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Так після того, як Козловський почав виступати в Росії, його композиції перестали транслювати на українських радіостанціях і в ефірі телеканалів.

Два роки Віталію довелося “відмивати” свою репутацію, перш ніж повернувся до гастролів. Він не приховує, що в Москві “дуже добре заробив”, але ці гроші коштували йому народного кохання.

Співак запевняє, що після виступів у Росії два роки не міг нормально гастролювати в Україні.

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Однак розповів, що після 2018 року до Росії більше не їздить.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.