“Я не продаю душу”: Кароль пояснила, чому 8 років не гастролює у Росії

Українська співачка Тіна Кароль, як і багато інших зірок нашої естради, на час політичних розбіжностей між Україною та Росією відмовилися від виступів у Росії. А російські зірки, у свою чергу, стали рідше їздити до України.

Незважаючи на те, що Тіна Кароль народилася в Росії, а її дитинство та юність пройшли в Україні, своєю батьківщиною артистка вважає саме Україну. Тому з початку воєнного конфлікту на Сході України зірка категорично відмовилася від поїздок до Росії з гастрольною метою. Хоча зізнається – усвідомлює, що в неї там є фанати, цінує всіх своїх шанувальників.

“У 2014 році я сказала, що залишаюся в Україні попри те, що там багато можливостей. Це мій вибір, після цього вибору стало більше кохання. Кохання людей для мене все. Я можу продавати свою музику, але не продаю душу”. , – заявила українська співачка Тіна Григорівна Кароль під час інтерв’ю одній грузинській програмі.

Зазначимо, що в країнах СНД у Тіни Кароль, як і раніше, залишаються шанувальники, які організовують фан-клуби і дуже чекають на зустріч з улюбленою знаменитістю.

Тіна Кароль дала інтерв'ю в Грузії у сукні Давид Кома
Тіна Кароль дала інтерв’ю у Грузії

Зазначимо, нещодавно Тіна Кароль відвідала Грузію. Там її запросили на місцеве шоу “Танці з зірками” як зірку. Артистка з України виконала свою пісню і зірвала цілий шквал овацій від своїх шанувальників.

Популярне

Схожі статті

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.