Багатодітний батько Валерій Меладзе з доньками: у мережі показали співака серед молодих красунь

У Валерія Меладзе шестеро дітей: троє доньок від першого шлюбу з Іриною Меладзе (шлюб тривав майже 30 років), і двоє синів та донька від другого шлюбу зі співачкою Альбіною Джанабаєвою (у шлюбі 7 років).

Валерій Меладзе, незважаючи на розлучення зі своєю першою дружиною Іриною, все ж таки намагається підтримувати добрі взаємини з усіма своїми дітьми. Саме тому він знаходить вільний час, щоб побачити дочок, зводити їх до ресторану. Справжньою розкішшю вважається можливість разом кудись полетіти у відпустку, хоч би на вихідні. Але через високу зайнятість Меладзе це практично неможливо.

Проте зараз у соціальній мережі Інстаграм активно обговорюють знімок Валерія Меладзе з його доньками. Фотографія, очевидно, була зроблена в якомусь закладі — або кафе, ресторан, або театр. Меладзе-молодший притулився до своїх доньок і радісно посміхається.

Дівчата також виглядають щасливими поряд зі своїм татом.

Шанувальники пишуть, що дівчатка одна одною кращі. А також зазначають, що на свого тата вони мало схожі. Проте це не скасовує факт спорідненості.

Ось що ще фоловери пишуть у коментарях до фотографії Валерія Меладзе та його трьох старших дочок:

  • Діти взагалі всі гарні, а артистів звичайно поза конкурентами!
  • Молодець! Усі діти гарні!
  • Всі дочки одного обличчя … красуні, але надто вже схожі, цікаво за характером теж схожі і за інтересами? Молодша (з першої трійки) трохи – тільки інший погляд.
  • Суперрр!! Красуні!! Щастя Вам дівчинки величезного!!
  • Красиві дівчата, красиві зуби та мама у них шикарна жінка. Люди, чому ви такі озлоблені?
  • Адже багато хто з тих, хто пише гидоти, навіть близько не дотягує до рівня цих дівчат

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.