Телеведуча Ребрик поділилася передвесільним мандражем: “Буде вінчання”

У середу, 22 грудня, телеведуча каналу Україна та актриса гумористичного жанру Лілія Ребрик показала фотографії у наряді нареченої.

Лілія Ребрик опублікувала фотографії у передвесільному вбранні нареченої.

Пізніше у неї з’явився ролик із “ранку нареченої”, під яким Лілія написала, що до найголовнішого дня залишилося 24 години.

Все б нічого, і шанувальники б з радістю привітали її з такою важливою подією, але… Вона вже одружена!

Так, телеведуча Лілія Ребрик у шлюбі вже багато років. Її чоловік – хореограф Андрій Дикий. І у пари є двоє чарівних дочок – старша донька Діана та молодша дочка Поліна.

До того ж, судячи з Інстаграм, Лілія щаслива у шлюбі зі своїм чоловіком Андрієм.

У неймовірному та дуже ніжному кліпі Лілії вона показує своє вбрання нареченої. Шикарна біла сукня спочатку висить на вішалці у дверях, а після Ребрик одягає його і позує задом до камери, дивлячись у вікно.

Шанувальники висловили кілька версій того, що відбувається. По-перше, цілком імовірно, що пара вирішила повінчатися. Друга популярна версія – це переграти весілля, адже зараз це дуже модно. І третій варіант – це те, що це просто блогерська спроба привернути увагу, і це така своєрідна реклама. У кожному разі, шанувальники дізнаються правду вже дуже скоро.

 

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.