“Ось це ласти”, “Ф-у-у”: Волочкову зацькували за ноги з невдалого ракурсу

Анастасія Волочкова часто потрапляє у скандали, і переважно негативні коментарі пишуть їй з приводу не дуже вдалих фотографій.

Наприклад, Анастасію часто засуджують за те, що вона публікує фотографії у купальних костюмах, демонструючи свої широкі плечі та дуже грубі форми тіла. Проте вона “огрубіла” після народження дитини, раніше була хоч і високою, але витонченою та жіночною.

“Хворою” темою для Насті залишаються її ноги. Через те, що вона багато років займалася балетом не шкодуючи себе, зараз у неї проблеми із суглобами, а ноги виглядають як справжні “робочі руки”. Саме тому вони часто впадають у вічі на фотографіях, за що Анастасія отримує відверто засуджувальні коментарі на свою адресу.

Наприклад, 45-річна російська балерина Анастасія Волочкова у вівторок, 28 грудня, оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі фото, зроблене в салоні автомобіля. На першому плані там її ноги у прозорих безрозмірних колготках.

“Їдуть мої ніжки в комфорті на зйомку. А навколо бруд і пробки” – підписала знімок Анастасія Волочкова.

З верхнього ракурсу ноги справді виглядають не такими витонченими, як зазвичай на фотографіях.

І ось що у неї під знімком пишуть фоловери:

  • Ніжки гарні лише замолоду. Їх можна показувати і це естетика. Потім це, звичайно, просто ноги. Як би сумно нам від цього не було
  • Ось це ласти
  • Ф-у-у
  • Чоловік у колготках?
  • Копити дуже стрункі та добра душа
  • Криві на всі боки

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.