Ведуча “України” Ребрик впала в дитинство зі своєю родиною

Телеведуча каналу Україна Лілія Ребрик – одна з найпозитивніших, добрих та відкритих телеведучих країн. Вона нерідко показує свою сім'ю, чим заслужила статус ідеальної дружини та зразкової мами.

У своєму Інстаграм-акаунті Ребрик показала, що між новорічними та різдвяними святами вона вирішила разом зі своєю родиною вирушити на ковзанку. Шанувальники були неймовірно раді бачити такі теплі, душевні та сімейні знімки.

“Занурюємося в дитинство з головою))) А як ваш вечір минає?”, – підписала знімок телеведуча та актриса театру та кіно Лілія Ребрик.

Телеведуча Лілія Ребрик у блискучій дутій куртці та кепці показала, що зі своєю родиною вирушила на ковзанку. Оскільки мама багато працює, то вона намагається приділити спеціальний час, щоб провести його з сім’єю – чоловіком Андрієм Диким, та двома доньками Діаною та Поліною.

Нещодавно Лілія Ребрик написала цілу посаду про сімейність.

«Як я люблю ваші фото про возз’єднання сім’ї! Всі на них такі щасливі!», «Це ідеальний варіант», «Найкраще Різдво. Найправильніше, найщасливіше — батьки, діти, чоловік та дружина», «Гарна сім’я», — поділилися користувачі у коментарях. Також шанувальники поцікавилися, чому сім’я не публікує фотографій із батьками Андрія Дикого. За словами телеведучої, вони мешкають у Києві.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.