Дорофєєва у білому напівпрозорому сарафані пішла на побачення до незнайомця

Співачка Надя Дорофєєва зараз перебуває на відпочинку. Вона влаштувала соковиту спокусливу фотосесію у Мексиці.

Співачка Надія Дорофєєва опублікувала фотографії на березі. Зараз вона перебуває у Мексиці зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. На знімках Дорофєєва позує в білому просторому сарафані завдовжки трохи вище щиколотки. Верх Сарафана на гумці, яку Надія спустила з плечей, таким чином оголивши їх і продемонструвавши свою жіночність.

На ногах у Наді Дорофєєвої чорні кеди. На голові – чорна бейсболка. Волосся артистки розпущене, недбало розвивається за вітром. Макіяжу на обличчі немає, що не дивно, адже Дорофєєва і Дантес багато купаються в океані.

“На побачення”, – коротко написала Надія Дорофєєва під фотографіями. На знімках, опублікованих в Інстаграм, українська суперзірка та виконавиця хіта “Горіт”, ходить берегом.

Незадовго до цього Надя зробила цікаве селфі, позуючи у червоному бікіні та накинутій зверху білій сорочці. На голові у зірки рожева кепка, яку вона насунула низько, приховавши очі. У цьому вона підпирає голову рукою, демонструючи свої тату. Акцент у фото зроблено на декольті та об’ємних губах Дорофєєвої.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.