Як виглядають батьки телеведучої Алли Мазур? Мами не стало минулого року

2021 року Алла Мазур у свій день народження зробила справді шокуючу заяву — телеведуча розповіла, що кілька місяців тому з життя пішла її мама.

Ми вирішили дізнатися, як виглядали в молодості батьки телеведучої Алли Мазур, які риси від них передалися найвідомішій телеведучій новинам України.

Батьки Алли Мазур мешкали у Хмельницькій області.

Алла Мазур та її батьки
Алла Мазур та її батьки

Тато та мама – лікарі. Батько Григорій – стоматолог, мама Марія – медична сестра. Довгий час батьки вважали, що їхня дочка Алла піде їх стопами, продовжив сімейну справу і стане лікарем. Однак Алла Мазур обрала для себе інший шлях і не помилилася.

Алла Мазур та її мама
Алла Мазур та її мама

До речі, завдяки дисципліні, яка панувала в сім’ї лікарів, майбутня зірка найрейтинговішої української програми про підсумки дня, а пізніше і телеведуча головної підсумкової тижневої програми новин закінчила школу із золотою медаллю.

Алла Мазур та її батьки
Алла Мазур та її батьки

Журналістські здібності Алли Мазур помітили ще у школі, де дівчинка писала статті для місцевої районної газети.

Алла Мазур та її батьки
Батьки Алли Мазур

Зазначимо, що телеведуча Алла Мазур і сама мама вона виховує сина-підлітка Артема.

Мазур виховує сина не одна — має чоловіка, якого та багато років приховує від громадськості. Ім’я свого чоловіка не називає, і не показує його обличчя, хоча запевняє — він не політик, тому боятися його заступництва чи заангажованості її роботи явно не варто.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.