Лігла так, що клацання видно: Даша Квіткова спокусила передплатників знімком із відпустки

Неймовірно популярна та приваблива Даша Квіткова вирушила на відпочинок зі своїм чоловіком та сином. Тепер вона часто публікуватиме щасливі знімки з відпустки.

Дар’я Квіткова – спокуслива українська блогерка. Країна заговорила про неї після того, як дівчина виграла один із сезонів “Холостяка”, і стала жінкою серця Микити Добриніна.

З того часу їх пара стала однією з найбільш обговорюваних у країні. Слід зазначити, що Даша та Микита – єдина пара, яка склалася на проекті “Холостяк” або “Холостячка”, і не розпалася досі, а їхня родина у 2021 році збільшилася на одну людину – Дарина народила первістка Лева.

Зараз пара вирушила відпочивати.

Дар’я Квіткова показала перше фото з відпустки

На знімку дружина Микити Добриніна розляглася на величезному камені. Вдалині на горизонті видно океан.

“Цим фото почнеться мій фото-спам з відпустки. Фото робив чоловік, дайте йому вогнів у коментарях, бо фото вийшло дуже hot. У мене, начебто, зріст 190 і ноги від вух”, – написала Дарина.

Ось що її шанувальники пишуть у коментарях про цей знімок:

  • Взагалі спочатку вирішила що фото просиля Френдій поки не придивилася)
  • якби ж і мій чоловік умів так фотографувати
  • Професійно сфотографував, прямо вогонь!

На фото видно, що Даша закрила обличчя солом’яним капелюхом. Погода, судячи з фото, там не надто сонячна, але досить тепла.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.