Таємниця дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна: хто їхня справжня сурогатна мати? (Відео)

У "Однієї хвилини" є не лише сайт, але й захоплюючий Ютуб-канал, де передплатники можуть знайти цікаву інформацію та відеосюжети про улюблені зірки.

Навколо пари Алли і Максима точаться пересуди з їхньої освіти. Спочатку шанувальників збентежила колосальна різниця у віці, а потім і те, що вони народили дітей за допомогою сурогатної матері. Хто саме ця жінка – зіркова пара старанно приховує. Але правди від цікавих шанувальників не приховати. Дивіться більше про секрети сім’ї Пугачових на нашому каналі “Одна хвилина”.

У нашому випуску ми спробували дати відповідь на питання, яке давно мучить шанувальників – звідки діти? Також досліджували, хто може бути можливою матір’ю двійнят.

Не забудьте передплатити наш канал!

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.