Скільки заробляє дружина Віктора Павлика в Інстаграмі: велика сума!

Раніше її родичі та чоловік не завжди ставилися позитивно до того, що вона займається в інстаграм. Але коли побачили, скільки вона заробляє у блозі, то поважали та почали підтримувати.

Катерина Репяхова, яка є дружиною 55-річного співака Віктора Павлика, нещодавно розповіла, що вона запускає свій власний бізнес. І потім Катерина Репяхова розповіла, який має заробіток в Інстаграм. Як сказала сама Катерина Репяхова, один пост та серія сториз коштують 15 000 грн., а сам пост – 8000-10000 грн.

У середньому щомісяця Катерина Репяхова може заробити з урахуванням реклами 10 000 доларів. Хоча місяць на місяць не доводиться. Сума може бути більшою в кілька разів, а може й менше ніж 10 000 доларів.
Додатково блогеру необхідно вкласти у свій блог, щоб він розвивався до 10 000 доларів.

Як приклад, вона наводить грудень 2021 року, де Катерина Репяхова заробила 10 000 доларів, але перед цим у листопаді 2021 року вона вклала в блог – 5000 доларів. Для того, щоб блог розвивався Катерині Репяхові, потрібно проводити в інстаграм близько 6 годин на день. Зараз вона має понад 172 000 передплатників. У своєму блозі Катерина Репяхова любить ділитися своїм життям. Для неї це не лише заробіток, а й хобі та все її життя.

Раніше її родичі та чоловік не завжди ставилися позитивно до того, що вона займається в інстаграм. Але коли побачили, скільки вона заробляє у блозі, то поважали та почали підтримувати.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Віктор Павлик звик до того, що дружина робить сімейні фотосесії та розміщує їх у соціальній мережі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.