Ірина Федишин та Євген Хмара виступили перед біженцями у Львові: “Я співала, а люди плакали”

Ірина Федишин та Євген Хмара організували виступ прямо у залі, де сплять вимушені переселенці. Під час виступу у багатьох біженців з'явилися сльози на очах

Кількість біженців у західну Україну продовжує стрімко зростати. Це пов’язано з масованим обстрілом російського агресора по мирних житлових районах міст і сел. Там немає воєнних об’єктів. Ворог просто обстрілює житлові будинки, садочки та лікарні. Люди їдуть у безпечні місця.
Львів приймає біженців із першого дня війни Росії проти України. Зрозуміло, що морально біженці почуваються придушено. Щоб підняти їм настрій та підтримати у цей важкий для всієї країни час Ірина Федишин та Євген Хмара організували виступ прямо у залі, де сплять вимушені переселенці. Під час виступу у багатьох біженців з’явилися сльози на очах.
Проте всі вірять, що ЗСУ скоро переламають ситуацію та відкинуть ворога на кордон.
На завершення концерту всі разом заспівали гімн України.
А наші ЗСУ продовжують громити російських окупантів і розвінчали міф про могутню російську армію.
Вважалося, що Росія має одну з найбільших і найпотужніших збройних сил у світі, але це не було помітно під час її початкового вторгнення в Україну. Багато військових аналітиків на Заході досі були здивовані її діями на полі бою, а один назвав їх «похмурим».
Військові успіхи росії, схоже, значною мірою застопорилися, і деякі тепер запитують, чи зможе вона оговтатися від понесених втрат. Цього тижня високопоставлений військовий представник НАТО заявив, що «росіяни явно не досягли своєї мети і, ймовірно, не досягнуть». То що ж пішло не так?
Помилкові припущення
Перша помилка Росії полягала в тому, що вона недооцінила силу опору та можливості власних менших збройних сил України. Річний оборонний бюджет Росії становить понад 60 мільярдів доларів, тоді як витрати України становлять трохи більше ніж 4 мільярди доларів.
Водночас росія, схоже, переоцінила свої військові сили.
І найголовніше росія не врахувала, моральний дух українців та наше прагнення у перемозі.

Віра Брежнєва покинула росію та у Польщі збирає гуманітарку для України – сайт
Співачка Віра Брежнєва перебуває у Польщі та займається волонтерством: збирає гуманітарку для України – фб

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.