Осадча, Мішина, Камалія, Kalush Orchestra та інші представники шоу-бізнесу зворушливо звернулися до мам.

День матері завжди є особливим днем. Потрібно не забувати і завжди вітати і особливо душевно ставитись до мам у цей день, та й не лише у цей день

2022 року День матері в Україні припадає на 8 травня. Соціальні мережі рясніють кадрами з особистих архівів, де мами – головні героїні.
Зірки шоубізнесу вітають рідних мам, викладають зворушливі, сентиментальні фото з рідними у соціальних мережах.

Цього року вітання мають особливий характер. Наприклад, співачка Камалія в Інстаграм опублікувала молитву, де просить якнайшвидшого наступу світу в країні, щоб була можливість обійняти свою маму.

Лідер гурту Калуш, Олег Псюк, у соціальній мережі показав фотографії, де він із рідною мамою Стефанією. Він запросив своїх передплатників також публікувати знімки дітей та батьків. До речі, реп-гурт Kalush Orchestra представляє Україну на Євробаченні у 2022 році.

Відомий хореограф та танцівниця Ілона Гвоздєва підлилася спогадами у вигляді знімків з дітьми та матір’ю. Знаменитість бажає всім мамам синів, які захищають Україну, здоров’я та сили.

Ксенія Мішина, популярна акторка, а також у минулому героїня телешоу “Холостячка”, опублікувала свої знімки, де вона із сином Платоном. Ксенія написала, що вважає слово “мама” найсильнішим у світі.

Шеф-кухар з України Володимир Ярославський показав багато фотографій зі своєю мамою у соціальних мережах. Коментарі зворушливі – він зізнається мамі в нескінченному коханні.

У Каті Осадчої троє синів, усіх вона показала до інстаграму. Телеведуча визначає матерів як героїв, діти яких є їхнім фронтом.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.