В Україні почали масово купувати велосипеди та електросамокати: чи вплинуло на це дефіцит палива? Відповідь експерта

Після подій, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року, життя у всьому світі змінилося, особливо у нашій країні. Багато людей вимушено покинули свої будинки

Після часу вони почали повертатися до себе додому, якщо небезпеки вже немає. У зв’язку з подіями 24.02.2022 року в Україні став спостерігатися дефіцит із паливом: бензином, газом та соляркою. Агресивна російська федерація вивела з ладу Кременчуцький нафтопереробний завод та два десятки українських нафтобаз. До того ж сама росія та Білорусь перестали постачати нафтопродукти до нашої країни. Після чого, починаючи з квітня 2022 року, Україна живе в тотальному дефіциті з палива.

Якщо подивитися на черги біля АЗС, то вони стали завдовжки кілька кілометрів. Вартість палива зросла до величини з ціною як у Німеччині – на деяких заправках України вона вже сягає 60 гривень за один літр. Іноді, для того, щоб купити бензин на АЗС, необхідно простояти в черзі з сьомої ранку до сьомої вечора – були та такі випадки. А черги на деяких заправках сягають 6 км.

Тому не дивно, що кожен день 120 000 людей шукають на різних сайтах в інтернеті та в додатку OLX електронні чи звичайні велосипеди, самокати та іншу дорожню техніку, що працює від електрики або просто від м’язової сили людини.

Пересів на самокат

Так, за останні 14 днів люди в інтернеті шукають в основному електро та звичайні велосипеди. Такі запити зросли вдвічі. Особливо зараз потрібні електро скутери, електричні мотоцикли, самокати та гіроскутери. А звичайні велосипеди почали купувати на 60% більше.

Як прогнозують експерти, така ситуація з попитом на електро та звичайні велосипеди та самокати, а також іншу подібну техніку зберігатиметься доти, доки Україна не розв’же питання з дефіцитом палива.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.