60-річний Ігор Кондратюк відверто розповів, за яких умов Україна зможе прийняти “Євробачення”

Що думає Ігор Кондратюк щодо проведення в Україні у 2023 році музичного конкурсу "Євробачення"? Все ж таки у нього є досвід проведення різних шоу

На думку українського телеведучого, відомого продюсера Ігоря Кондратюка, наступного 2023 року в Україні неможливо буде провести міжнародний музичний конкурс “Євробачення” за умови, якщо бойові дії в країні не припиняться.
Так він висловився в інтерв’ю Радіо Свобода.

Телеведучий вважає, що для проведення проєкту такого масштабу необхідно витіснити російських окупантів за межі України у кращому разі, або хоч би за фактом на період 2014 року. Кондратюк розмірковує, що організаційний комітет міжнародного пісенного конкурсу не зможе ухвалити рішення про проведення заходу в країні, де агресором обстрілюється вся територія України – від заходу до сходу.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Відомий продюсер вважає, що ідея проведення конкурсу у Маріуполі має патріотичне значення, проте інфраструктура міста повністю зруйнована, що є серйозною перешкодою для залучення туристів.
Кондратюк думає, що є можливість побудувати зал, де виступатимуть конкурсанти. Але люди, які його заповнять, потребують елементарної безпеки. Тому, у кращому разі, буде можливість провести міжнародний фестиваль у Львові або у Києві.
Чому зараз обговорюються місця в Україні, де можна проводити конкурс?

У міжнародному фестивалі беруть участь представники кожної країни Європи, які подали заявку. Дія відбувається у прямому ефірі, один соліст або музична група виконує сингл, тривалість якого не перевищує три хвилини. Залучено у поданні може бути не більше шести осіб.
Наступні змагання музикантів мають бути проведені у тій країні, яка перемогла у попередньому конкурсі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.