Лук замість цибулі: в українських супермаркетах знайшли овочі з Росії

Дивно, цікаво і щонайменше незрозуміло.

Олена Мозгова, яка є відомим музичним продюсером виявила і сфотографувала продукцію з Російської Федерації в київському супермаркеті. Ці фотографії вона розмістила на своїй сторінці в Facebook

За її словами, вона запам’ятала ці ціни на цибулю з Росії в магазині мережі FOZZY.

Не зрозуміло?
Додатково Олена Мозгова констатує, що на прилавках є сільськогосподарська продукція з Ізраїлю – морква, З Італії – капуста. Однак не ці країни – постачальники її здивували. До сих пір в магазині продаються овочі, які привезені з Росії.

 ""

«Дивно, цікаво і щонайменше незрозуміло. Ми ж начебто не торгуємо з агресором? » – написала одна з Facebook. Вона зазначила, що російський цибулю продається за завищеною ціною. Деякі коментатори були обурені, що в українських магазину, до сих пір реалізуються імпортні продукти. Це в той час, коли наші вітчизняні фермерські господарства змушені викидати свою продукцію.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.