Вагітна Осадча показала як іде до пологової зали: Горбунов ось-ось стане татом ще одного малюка (ФОТО)

Популярна українська телеведуча Катя Осадча показала вагітне фото та свій шлях до пологової зали. У сім'ї зірки і Юрія Горбунова сталася велика радість.

Рівно рік тому, 19 серпня 2021 року Катя Осадча народила Юрію Горбунову другого сина. Щасливе подружжя назвало хлопчика Данилом, у їхньому шлюбі це вже друга дитина. На честь першого дня народження спадкоємця телеведуча вирішила поділитися з підписниками в Мережі зворушливими моментами, які переживала рік тому.

На своїй сторінці в Інстаграмі Катерина Осадча виклала архівне вагітне фото, на якому позує у лікарняному халаті, а її чоловік Юрій Горбунов у піжамі стоїть поряд та притримує дружину за живіт. Вони виглядають дуже щасливими і в передчутті появи на світ малюка.

Рік тому у цю хвилину. Дорогою до родзали

, – написала телеведуча.

Вагітна Осадча показала як іде до родзали

Тієї вагітності шанувальники зіркового подружжя були впевнені, що у них народиться дівчинка, але на світ з’явився хлопчик. Юрій сказав дружині — назвемо, як ти вирішиш, тож сина назвала Катерина.

Також у своїх Інстаграм-історіях Осадча поділилася мудрістю від акушерки – чому діти народжуються вночі? Коли робляться, тоді й народжуються.

Катя Осадча та Юрій Горбунов із сином у Туреччині
Вагітна Осадча показала як іде до пологової зали

Нагадаємо, Юрій Горбунов та Катя Осадча одружилися у 2017 році і незабаром стали батьками сина Івана. Для шоумена це первісток, а ведуча програми “Світське життя” вперше стала мамою у першому шлюбі з іншим чоловіком. Її старший син Ілля зараз перебуває в Америці, куди рік тому вступив на навчання. Іван поріднив Осадчу та Горбунова з ще однією зірковою парою — Потапом та Настею Каменських. Олексій Потапенко хрестив їх спадкоємця, тож вони офіційно куми і навіть сусіди, їхні будинки в елітному котеджному селищі під Києвом розташовані по сусідству.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.