Дівчинка, якій дев’ять років загубилася на околиці Канева Черкаської області

Вчора після обіду в поліцію м Канева Черкаської області звернулася мама і повідомила, що її малолітня дочка зникла.

Дитина гралася з мамою на вулиці. Варто було мамі відволіктися на кілька хвилин – дівчинка пропала. Шукали дитини понад сім годин. Дівчинку знайшли неушкодженою і повернули батькам.

Вчора після обіду в поліцію м Канева Черкаської області звернулася мама і повідомила, що її малолітня дочка зникла. Дівчинка грала на вулиці біля будинку. Мама була поруч. Жінка на кілька хвилин відволіклася і в цей час дівчинка побігла по вулиці і зникла. Мама намагалася знайти дитину самостійно. Коли вона не змогла знайти дитину, то звернулася за допомогою в поліцію.

Отримавши звістку про зникнення дівчинки особовий склад Канівського відділення поліції негайно було піднято по тривозі. Для допомоги місцевим правоохоронцям в Канів було направлено співробітників наближених відділів і відділень поліції, кінологів зі службовими собаками, військовослужбовців Нацгвардії і працівників ДСНС. Допомагали шукати дівчинку місцеві лісники та жителі міста.

Учасники пошукових заходів розділилися на групи і прочісували територію, де зникла дитина, постійно збільшуючи радіус. Пошуки дитини тривали більше семи годин. Її знайшли на околиці Канева на території Шевченківського національного заповідника, в п’яти кілометрах від будинку.

Лікарі оглянули дівчинку і повідомили, що її стан нормальний. Після чого її повернули мамі.

Поліція приносить подяку всім небайдужим громадянам, які приєдналися до пошуків дівчинки і допомогли повернути дитину батькам.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.