Tayanna показала 10-річного сина Даніеля від колишнього коханця запроданки Ані Лорак: хлопчик змужнів

Співачка Tayanna народила собі сина від чоловіка, який мав стосунки з Ані Лорак. Хто вліз перший в родину і з ким залишився саунд-продюсер Єгор Глєб?

Українська співачка Таня Решетняк нещодавно оприлюднила фото, де позує разом із своїм сином Даніелем.

Батьком хлопчика є молодий Єгор Гліб, який у 18 років закрутив роман з відомою співачкою. Решетняк старша за хлопця на 8 років, проте майбутнє подружжя це не зупинило і вони зіграли весілля, а згодом народився Даніель.

Таянна і Єгор Гліб прожили разом 3 роки і мають спільного сина
Таянна і Єгор Гліб прожили разом 3 роки і мають спільного сина

Згодом артистка зізналася, що після трьох років сімейного життя, вони розлучилися, бо різниця у віці відчувалася. Вони зрозуміли, що мають різне ставлення до життя.

Tayanna ділилася, що Єгор Гліб не тільки їй зраджував, а ще й підіймав руку на співачку. Вона до цих пір не може йому пробачати тих вчинків, адже це найбільша рана, яка може бути в жінки – зрада та рукоприкладство.

Ані Лорак та Єгор Гліб

Колишній чоловік співачки мав стосунки ще з однією зіркою – Ані Лорак. Пара ділилася спільними фото в мережі, але офіційних заяв, що вони разом робити не поспішали. Таня ділилася інформацією, що Єгор пропонував своєму сину познайомитися з Кароліною та її донькою Софією, проте хлопчик відмовився.

Колишній чоловік Решетняк та зрадниця України Ані Лорак
Колишній чоловік Решетняк та зрадниця України Ані Лорак

10-річний син Решетняк завжди переймався за свою маму і не хотів залишати її самою, він вважає, що має захищати її і бути поряд.

Раніше було відомо, що українська співачка в нових стосунках. Чоловік зовсім не публічний і познайомилися вони під час того, як він робив зірці ремонти в будинку. Більше інформації вона не надала і зараз досить складно зрозуміти, що відбувається в неї в особистому житті.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.