(Відео, Фото) Як відпочиває і записує новий альбом на Балі – ALYONA ALYONA

Співачка зізнається, що це найбільша авантюра, яку вона здійснювала в своєму житті.

Співачка Alyona Alyona почала записувати свій новий альбом у спокійному стані на Балі.

Співачка зізнається, що це найбільша авантюра, яку вона здійснювала в своєму житті. Тільки подумати – для запису свого нового альбому, потрібно було полетіти на Балі. Хоча можливо зміна клімату і нові враження вплинуть на її творчий потенціал.

 ""

Alyona Alyona констатує, що коли вона снідає в компанії на Балі, обідає і вечеряє, то вона спілкується і у неї з’являється творча енергія і задумки. Справа в тому, що при спілкуванні виникають теми майбутніх треків і музики. Обстановка сприяє написанню альбомів, які будуть відрізнятися від її колишніх.

 ""

Відео щоденник співачки складатиметься з семи епізодів, в яких будуть переживання, щирі емоції, які вона зазнала в жаркому кліматі острова. Вона так “згоріла” на сонці, що вже відчуває запах шкіри, яка засмагла.

Відео: як проводить час і над чим працює на Балі Alyona Alyona

Режисер Антон Штука, який раніше працював зі співачкою з відеокліпами “Горі” і “Забирай” бере участь у створенні нових відео треків. Оператором виступає Іван Фоміченко.

 ""

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.