(Відео) 5 речей, які категорично не можна давати і брати в борг + 3 способи захисту

Існують предмети, які категорично забороняється давати або брати в борг. Якщо це ви зробите - неприємності для вас не змусять себе довго чекати.

Люди, які потрапили в погану ситуацію не можуть зрозуміти чому це з ними сталося. Начебто живуть правильно, ходять до церкви, дотримуються правил соціального спілкування. Однак часом їм життя підносить різні негативні сюрпризи.

Цьому є пояснення. Можливо ви комусь дали в борг гроші або самі взяли в борг.

Існують, також предмети, які категорично забороняється давати або брати в борг. Якщо це ви зробите – неприємності для вас не змусять себе довго чекати.

Вірити в народні прикмети? Вам вирішувати.

 ""

Подивіться це відео і дізнайтеся що не можна брати і давати в борг.

Однак якщо ви вже до цього відео дали або взяли в борг якусь річ перераховану в цьому відео – не турбуйтеся. Існує три способи захисту.

Дізнайтеся їх і спробуйте захистити себе і ваших близьких від неприємностей.

Якщо ви будете дотримуватися цих простих правил – спокійне, щасливе і приємне в усіх відношеннях життя – вам забезпечено.

Звичайно можна посперечатися з висновками представленими в цьому відео, однак багато людей, які не вірять цьому не можуть відповісти на питання: чому у них так все погано.

Краще перестрахуватися і слідувати прикметами ніж потім покаятися про скоєне.

А в принципі вам вирішувати. У кожного є голова на плечах.

Відео: 5 предметів, які не можна брати і давати в борг

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.