(Відео) Життя сина Ганни Герман. “Ехо любові ” – співає Ганна Герман

Анна Герман унікальна, талановита і красива співачка, з дуже важкою долею.

Всі пам’ятають прекрасну співачку Анну Герман. Вона своїм голосом зводила шанувальників з розуму. Тембр її голосу і манера виконання була унікальною.

Це ніжна популярна виконавиця, своїм голосом проймала душу кожної людини, слухача її. Співачка різного репертуару і її композиції завжди мали успіх.

Однак Анна Герман дуже сильно хотіла мати дітей. Після того коли у неї народився син, вона два роки не виступала на публіці і займалася виключно своїм сином.

 ""

Син живе з батьком в їх родинному будинку, який Анна Герман купила за свої гроші.

Коли у співачки ще не було сина, вона подумувала взяти дитину з дитячого будинку. Часто відвідувала дитячі будинки і допомагала дітям ніж могла.

Зараз синові Анни Герман 44 роки. Це високий чоловік з ростом 218 см. І він є найвищою людиною в Польщі. До сих пір він не одружився, подейкують, що він витрачає гроші, які у нього залишилися від матері, а також гроші батька на паровози, як хобі.

Подивіться добірку про сина Ганни Герман

У соцмережах користувачі розмістили свої пости після перегляду цього відео:

“Анна Герман унікальна талановита красива співачка, з дуже важкою долею. Збігнєв розумний скромна людина. І домігся всього сам. Можливо він просто любить свою самотність. ”

“Гарний чоловік і, як видно, не дурна. Щастя йому! ”

“Шкода що продовження сім’ї Анни Герман переривається, дай бог що синок її все-таки одружитися і дітей народять, а то що він хворий це вигадка.”

“Якщо людині не нудно з самим собою і він не страждає від самотності-так відразу аутист? Ну, не хоче він кого-то впускати в своє життя … ”

“Може бути його замкнутість не захворювання, а властивість характеру.”

“Скромна, талановита, красуня .і зараз люблю слухати пісні в її виконанні. Царство Небесне”.

Прослухайте і ви пісню у виконанні Анни Герман

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.