Мама радить: “Щоб вибрати відмінного чоловіка і бути щасливою – потрібно дивитися на ніс “

За носом чоловіка можна визначити яким він буде чоловіком.

Физиогномика, є наукою, яка допомагає визначити характерні риси людини, виходячи з його зовнішності. Про цю науці повідала мені моя мама. Справа в тому, що по носі чоловіка можна визначити яким він буде чоловіком. Потрібно просто подивитися на ніс і це буде досить, щоб визначити все про людину.

Довгий ніс

Представники сильної статі з довгим носом – справжні жіночі спокусниці. У них може бути не сильно гарна зовнішність, але вони будуть привертати увагу жінок.

Ті, у яких довгі носи відрізняються:

  • дотепністю;
  • привабливістю;
  • позитивним мисленням;
  • ввічливістю;
  • знаходженням спільної мови з протилежною статтю;
  • здатністю правильно себе подати.

Вони прекрасно знають всі правила залицяння за жінками. Є одна особливість у довгого носа. Якщо він до того ж ще й тонкий, то людина відрізняється пихою. Тому він не шукає компромісу і йому важко знайти спільну мову з оточуючими. Якщо кінчик носа гострий і маленький, то індивідуум любить розкішну і вишукану життя. Ця людина дуже чутливий і не переносить грубості.

Ніс з горбинкою

Ніс такого типу відрізняє грубого людини. Це войовничий чоловік. Витончений джентльмен або романтична душа з нього не вийде. Ця трохи грубувата риса має ще й тяжінням жінок. Ці чоловіки люблять жінок. Однак цей тип чоловіків не відноситься до ловеласам. Це відмінний сім’янин і батько. Ці чоловіки господарські і все можуть зробити по дому.

Широкий ніс

Чоловіки з такими носами, є відкритими душею. Вони будуть піклуватися про свою сім’ю і близьких людей. Такий юнак зможе зробити, що його дівчина не буде відчувати самотності. Він не скупердяй. Людина це буде добрим чоловіком, другом і батьком. Він дуже компанійська людина.

Найцікавіше, що на роботі це грубі і жорсткі начальники. Вони володіють лідерськими качествамі.Лідерскіе якості у чоловіків з широкими носами не відняти. І їх поважають в колективі. А вдома вони стають сново м’якими і романтічнимі.Такого людини будуть поважати і конкуренти, і колеги.

Грецький ніс

 ""

Це досить рідкісний тип носа. Чоловіки з таким носом володіють красою. Цей тип носа каже, що вам пощастить якщо ви вийдіть а його заміж. Це відмінний сім’янин і партнер. Чоловіки з таким носом розбірливі. Їм доводиться довго вибирати свій напрямок в житті, а також майбутню дружину. Вони зроблю все, щоб улюблена жінка і сім’я була на висоті.

Ніс картоплею

Такого типу люди не конфліктні і веселі. Це добрі люди і відмінні чоловіки. Жінці з ними буде затишно і добре. Ці чоловіки розсудливі і добре логічно мислять. Вони дуже працьовиті і деякі інші дружини навіть заздрять власникам таких чоловіків.

Кирпатий

Жінки люблять такі носи і вони їх порушують. Чоловік з таким знехтувати сумує і дуже життєрадісний. Якщо ви думаєте, що вони легковажні, то це неправда. Цей чоловік любить пригоди і жінок. Людина з кирпатим носом – чудовий коханець і любитель пригод. Він непосид і тому вибирає собі роботу за характером. Тому дівчатам він і подобається.

Ніс гачком

Цей ніс відразу кинеться кожній жінці в очі. Це яскрава особистість. Вони сильно подобаються жінкам. Однак з них виходять ловеласи. Вони можуть добится розташування будь-якої жінки. Вони собі на умі – обережно з ними.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.