“И снова третье сентября”: у чому феномен цієї пісні і чому через неї хочуть зробити державний вихідний?

Шансон можна любити, а можна не любити. Але пісню про третє вересня знає і чув кожен, хто народився старше 2000 року. Що ж в ній такого особливого, і чим вона так чіпляє слухачів?

Дана композиція вперше була виконана Шуфутинським в 1993 році. Автор музики – Ігор Крутой, автор слів – Ігор Ніколаєв. Ця пісня стала однією з найбільш знакових для артиста, подарувала йому багато нагород і прославила далеко за межами Росії. Також трек “3-е вересня” став частиною творчого музичного альбому під назвою “Гуляй, душа”.

Продюсер Віктор Дробиш прокоментував ідею зробити вихідним 3 вересня через пісні Михайла Шуфутинського.

Михайло Шуфутинський
Михайло Шуфутинський

«Свято через пісню Шуфутинського? Знаєте, я в принципі за свята. Я думаю, що дітям після 1 вересня ще один день відпочити не завадить », – заявив він в бесіді з« Невського новинами ».

В, напередодні 3 вересня деякі жителі Петербурга заспівали уривки з хіта Шуфутинського.

Відзначимо, сьогодні о 18:00 по Москві Шуфутинський у себе в Інстаграм в прямому ефірі виконає легендарний трек для шанувальників.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.