Олег Винник повертали Олену Шоптенко на причинному місці – готуються до “Танців з зірками “

Король вовчих Олег Винник і хореограф Олена Шоптенко - найбільш обговорювана пара нового сезону шоу "Танці з зірками ".

Їх люблять не тільки за їх артистизм, а й за творчих підхід до організації виступів. Шанувальники впевнені – у них є всі шанси вийти в фінал і перемогти. У своєму Інстаграм-акаунті співак Винник показав як вони з партнеркою готуються до нового виступу, яке буде вже цієї неділі 6 вересня на телеканалі 1 + 1.

Судячи з усього, вони вирішили дивувати своїх партнерів справжніми акробатичними трюками

Олег Винник та Олена Шоптенко показали закадрові моменти підготовки
Олег Винник та Олена Шоптенко показали закадрові моменти підготовки

Закадровий підготовку показав Олег Винник. Фанати здивовані і захоплені – вони витворяють такі небезпечні і складні трюки, хоча Винник не є професійним танцюристом. Цим коротким відео в розділі “Історії ” Олег заінтригував шанувальників і шанувальниць. Що ж вийде з цього – дивіться на телеканалі 1 + 1 вже цієї неділі о 21:00.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.