Як Віка Циганова пішла проти самої Алли Пугачової і що їй за це було

Про ворожих відносинах між Аллою Пугачовою та Вікою Циганова вже більше двадцяти років ходять чутки - громадськість тільки гадає, чому ж так не догодили один одному дві зірки.

Ніяких коментарів від самої Примадонни про ворожнечу не надходило, а ось Циганова спокійно звинувачує колегу в багатьох бідах своєї кар’єри, і чоловік-продюсер Вадим Циганов з нею згоден. Як дві співачки не поділили пісню і до сих пір вони один одного ненавидять – ось питання, на які потрібно шукати відповіді.

Все почалося з прав на хіт «Приходьте в мій будинок». Циганов написав його заради своєї дружини і музи, вона виконувала його довгий час, поки йому не подзвонила Алла Борисівна з пропозицією викупити шедевр – Вадим погодився, але тільки з одною несподіваною умовою. Мовляв, співати її Пугачова може хоч безкоштовно, але у його дружини ніхто не забере права на пісню! Примадонні такий стан речей не сподобалося, і вона відмовилася, а потім дізналася, що піснею зацікавився ще один відомий артист – Михайло Круг.

Пугачова, Коло і Циганова
Пугачова, Коло і Циганова

Круга зовсім не бентежили збережені за Вікою права на пісню, і вони почали співпрацювати, поки Пугачова залишилася осторонь безсилою. Кажуть, вона затаїла образу і не раз заважала Цигановій в кар’єрі, забороняючи «своїм» людям на радіо і ТБ запрошувати співачку, зривала її концерти і гастрольні тури. Мабуть, королева естради більше не хотіла й чути про будь-якому успіху конкурентки …

Так і вийшло, що дві талановиті виконавиці російської естради посварилися між собою, а в програші опинилися шанувальники. Адже як дивно могла б виконувати Пугачова «Приходьте в мій будинок»! А якою успішною могла бути подальша кар’єра Циганової! Про те, чи правда ця історія, істину навряд чи ми вже колись дізнаємося – залишилося тільки вірити, що рано чи пізно вони помиряться.

 

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.