Позитивна сімейка: Лілія Ребрик поділилася забавним фото з чоловіком і доньками

Телеведуча, актриса театру і кіно Лілія Ребрик показала чарівні знімки своєї сім'ї. Вихідні вдалися на славу!

Лілія Ребрик часто балує своїх шанувальників зворушливими і смішними кадрами з коханою родиною – чоловіком Андрієм Диким і дочками Діаною і Поліною. Днями старша дівчинка відзначала день народження – 30 листопад Діані виповнилося 9 років, на честь чого батьки влаштували яскраву вечірку в саду.

Лілія Ребрик пишається своєю сім’єю, і показує як вона щаслива

Теплий святковий день зоряне сімейство провело в заміському будинку. Фотографії вийшли теплими і атмосферними – на них телеведуча з чоловіком і доньками сидять на плетеному дивані, який стоїть прямо на зеленій галявині. На них зручна домашня одяг, а на очі вони поклали шматочки свіжого огірка – відомий б’юті трюк для зволоження і свіжості.

Додамо, Лілія Ребрик ось уже кілька років поспіль веде ранкову програму “Ранок з Україною ” на телеканалі Україна. Крім цього, вона грає в театрі і знімається в серіалах на тому ж каналі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.