(Відео) Володимир Тимофєєв – “Сама мудра пісня на всі часи! ” Прислухайтеся!

Є одна непохитна істина: за все доводиться платити!

Життя розставляє все на свої місця. Це аксіома, яка підтверджена долями багатьох людей. Є одна непохитна істина: за все доводиться платити! Плата ця може виконуватися грошима, втратою здоров’я або твоєї болем.

Заплатити все одно прийдеться. Потрібно тільки визначитися – потрібно тобі те, за що необхідно платити таку неадекватну ціну?

Іноді втрачаєш своїх близьких. І це все необхідно нести за спиною як злий ношу. Ніхто не знає коли ця ноша залишить вас або, коли її ви скинете з себе.

Тепер у Господа потрібно просити, щоб Бог віддав всю радість життя нашим дітям.

Однак життя не закінчена. Нехай я втомлюся в дорозі, але повторювати не перестану: “Спаси Господь і збережи, коли впавши вставати втомлюся!”

Сниться ночами рідна дочка, яку тримаєш на руках, коли вона маленька була. І хочеться їй щось розповісти недомовлене, але слова загострюють в горлі. І не знаєш, що сказати коли сам не розумієш як вийшло все це з тобою.

Ця наймудріша і повчальна пісня, яку щиро з душею і з хрипотою в голосі виконав Володимир Тимофєєв.

Підбірка відеосюжетів в кліпі дивовижна і дуже підходить до слів пісні та настрою.

Відео: кліп “Сама мудра пісня”

Прочитайте коментарі:

“Спасибі за таку прекрасну пісню, за такі важливі слова! Спасибі!!! Господи, спаси та збережи наших дітей, дай щастя їм і здоров’я! ”

“Багато в цьому житті довелося пройти та бачив дуже багато всього, я у віці, але пісня торкнулася душу до скупих сліз. Спасибі! Щиро! ”

“Мудра пісня! Відмінне виконання Володимиром! Прекрасні кадри кліпу! ”

“Щастя нашим дітям! Радості! Здоров’я! Зрозуміло, що нам теж хочеться жити, любити та бути коханими! Господь! Бережи всіх розкаялися! “

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.