Ці 4-е ранкових молитов допоможуть вам сьогодні – починайте кожен день з Богом

Ранкова молитва - це прекрасний спосіб зосередити свій час і увагу на пошуку Божого плану на майбутній день. Неважливо, потребуєте ви в підбадьорення, силі і спокої, Бог може зустріти вас дуже реальним і справжнім чином, коли ви постанете перед Ним зі смиренним серцем.

Ранкова молитва це прекрасний спосіб зосередити свій час і увагу на пошуку Божого плану на майбутній день. Неважливо, потребуєте ви в підбадьорення, силі і спокої, Бог може зустріти вас дуже реальним і справжнім чином, коли ви постанете перед Ним зі смиренним серцем. Шукайте Божу присутність щоранку, перш ніж ваша енергія і увага буде залучено до проведення всіх ваших завдань.

Сьогодні з Ісусом

Господь, Ісус, захисти мене в цей день, і я хочу, щоб Твоя воля здійснилася. Так що, що б не трапилося, візьми мене за руку і проведи по тернистому шляху сьогоднішнього дня. Амінь.

Божі обіцянки на сьогодні

Небесний Батько, я був так безтурботний, коли справа дійшла до того, що я взяв на себе Твої обіцянки і зробив їх своїми. Але сьогодні я схиляюся перед тобою. Я не дозволю своєму людському розуму піднестися над Твоїм духовною спадщиною. Я виконаю все повчання, які ти дав мені сьогодні. В ім’я Ісуса, амінь.

Доброго ранку, Господь

Доброго ранку, Господи! Сьогодні новий день, шанс для нового старту. Вчора минуло й я, можливо, зазнав жалю, помилки або невдачі. Це хороший день, щоб радіти і дякувати, і я роблю, Господь. Дякую Господи, що даєш мені сьогодні, нову можливість любити, дарувати добро і жити по Твоїм заповітам. Амінь.

Наповни мене Святим Духом сьогодні

Дорогий Господь, коли ми піднімаємося, щоб зустрічати кожен новий день, будь ласка, дай нам наповнитися Твоїм духом. Куди б ми не пішли, давайте поширювати любов, радість, мир, добро і вірність. Давайте бажати стати більш схожими на Тебе в Твоїх діях і поклонятися Тобі в думках і діях. Зроби мене краще сьогодні і прости гріхи наші. Спасибі, що завжди йдеш перед про мною. В ім’я Ісуса, амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Ці молитви допоможуть вам в скрутну хвилину

Нагадаємо, Лілія – завод чистого повітря, що привертає любов і щастя

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.