Молитви про позбавлення від горя і про ясному розумі

Господи, допоможіть мені позбутися від горя.

Молитва про ясний розум

О Боже, що сидить над херувимами, яви Свою блискучу славу. Покажи мені свою могутню силу. Приходьте врятувати мене, тому що мій розум стурбований усіма цими суперечливими думками та рішеннями, які я повинен прийняти. Нехай Твоє обличчя сяє для мене і приносить ясний розум, вільний від чинників, і мудрість знати, що робити. Розчистиш шлях переді мною і живи мене, о Владико Небесних Військ. Амінь.

Допоможіть мені позбутися від горя – молитва

Батько, я молю Тебе, підносячи руки до неба, просячи, щоб Ти витягнув мене з мого горя і благословив мій розум досконалим світом. Мене переповнює туга по Твоєї допомоги. У моїй глибокій біді я шукаю Тебе, Господь. Я згадую все, що Ти зробив, тому що Ти Бог великих чудес! О Боже, твої дороги вони святі, а Своєю сильною рукою Ти викупив мене. Амінь.

 ""

Молитва про розум, вільному від мук

Господь, бажання всіх народів, Ти дозволив мені пройти через багато страждань, але я впевнений, що Ти знову повернеш мене до багатого життя і витягнеш мене з цих глибин депресії. Будь ласка, звільніть мене від мук і ще раз втішити мене. Я хвалю Тебе, бо Ти вірний Своїм обіцянкам, про мій Бог, я кричу від радості, тому що Ти викупив мене. Амінь.

Молитва Господу Миру

Господь Миру, я щиро бажаю, щоб Ти дав мені Свій світ завжди та в будь-якій ситуації. Я дякую Тобі за те, що Твоє Присутність покриває мене світом, коли я перебуваю в Тобі та Твої Слова перебувають в мені. Господи, Ти єдиний істинний миротворець, і Ти знаєш занепокоєння, яке мучить моє серце. Будь ласка, дай мені Твій благословенний спокій в моєму дусі. Вся честь, слава і хвала імені Твоєму, амінь.

Вилий світ Ісусовою молитвою

О Боже, моя Сила, я прошу Тебе вилити той світ, який явив Твій Син Ісус, коли Він ходив по землі. Злийте цей спокій серця і духу, це незворушний спокій, попри лиха і життєві зміни, а також весь тиск і стреси життя. Нехай Твій світ підтримає моє серце через жертви, біль і боротьбу. В Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.