“Ну працює тітка аніматором, бухає після зміни” – Дана Борисова розкрила всі секрети Волочкової в Туреччині

Одіозна ведуча Дана Борисова в прямому ефірі на каналі НТВ відкрила таємницю Анастасії Волочкової і звинуватила її, що та погана мати. Скандал розгорається.

21 вересня в ефірі передачі “Секрет на мільйон ” на НТВ Дана Борисова зачепила тему Волочкової і прямим текстом сказав, чим балерина займається в Туреччині.

дана Борисова
дана Борисова

Нагадаємо, що сама Волочкова вже два місяці крутиться на турецькому курорті, виставляючи фото відпочинку і своїх шпагатів в самих невідповідних місцях. При цьому, розповідає про загадкового нареченого, з яким вона вирішила відправитися у весільну подорож до весілля.

шпагат Волочкової
Шпагат Волочкової

Так ось Борисова заявила, що ніякого нареченого немає, а в Туреччині вона просто на заробітках – практично на правах аніматора для розваги гостей елітного готелю. За це їй організували безкоштовне проживання та харчування, плюс чайові.

Анастасія поїхала аніматором в Туреччину, бо їй «на халяву» дозволили погодувати за загальним столом. Їй абсолютно наплювати, пішов її дитина в школу або не пішов. Вона рік сиділа вдома. І тут їй запропонували Туреччину. Все включено: алкоголь, креветки, шпинат. Вона природно рвонула туди

Волочкова в Туреччині
Волочкова в Туреччині

Борисова слідом за Оленою Миро звинуватила Волочкову в алкоголізмі. Згадали і скандальне відео з Джигурдою, де Волочкова з ним розіграли постановку “Аленький цветочек”, за що їх звинуватили в непристойності. Відео балерина вже видалила.

Джигурда і Волочкова
Джигурда і Волочкова

Волочкова моторошно розлютилася, назвала Борисову брехухою і пообіцяла засудити її по повній.

Ось історія давньої війни двох блондинок.

 

 

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.