Маша Єфросиніна в непристойно прозорому топі заворожила своїми «соковитими персиками»: декольте вже не приховує

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна в непристойно прозорому топі заворожила публіку своїми формами. З кожним роком вона виглядає все краще і краще.

Героїня нашої сьогоднішньої статті дебютувала на «Першому національному телеканалі» (УТ-1), але незабаром її запросили ранкову програму «Підйом» на «Новому каналі», де вона і стала популярною.

Ще в 2006-му вона потрапила в топ-100 найвпливовіших жінок України, в 2009-му її назвали «Телеведучою року», так що свою кар’єру Марія продовжує і до цього дня. Зараз вона активно займається власним YouTube-каналом, на якому вже майже 300 тисяч підписників.

Маша Ефросинина
Маша Єфросиніна

Вчора Єфросиніна розповіла, що стала запрошеним експертом в проекті «Супер Топ-модель по-українськи» і поділилася фотографією зі зйомок.

В ефірі Маша з’явиться в стильному брючному костюмі від вітчизняного дизайнера — чорні штани зі сріблястими нашивками, двобортний піджак і прозорий топ тілесного кольору. Останній особливо яскраво підкреслює ідеальні форми зірки. Прекрасно доповнили образ витончені босоніжки і вечірній макіяж.

Звичайно, відразу після публікації фото героїню статті тут же обсипали безліччю компліментів в коментарях:

  • «Ви неймовірна»;
  • «Просто чудова»;
  • «Класний образ!»;
  • «Вау, Маша, новий імідж? І декольте вже не ховаєте»;
  • «Скільки вас знаю по ТБ, але тільки зараз помітила, що ви невимовно гарна»;
  • «Як же вам йдуть глибокі відтінки. Ви розкішна!».
Маша Ефросинина в «Супер Топ-модель по-украински»
Маша Єфросиніна в «Супер Топ-модель по-українськи»

Варто сказати, що Єфросиніна суворо стежить за харчуванням, щоб тримати себе в ідеальній вазі. У своєму YouTube-шоу «Іспит» вона неодноразово говорила, що як тільки дає слабину і дозволяє собі поласувати чимось солоденьким, це відразу відбивається на фігурі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.