Волога Каменських в тісному шкіряному топі прикувала погляди до розкішного третього розміру: нарешті Настя в одязі

Відома далеко за межами України вітчизняна співачка Настя Каменських в тісному шкіряному топі похвалилася розкішним третім розміром. Потап з вибором дружини не прогадав.

Героїня нашої сьогоднішньої статті завоювала публіку не тільки своїм гарним голосом, але і шикарною фігурою. Її вона регулярно демонструє в самих відвертих вбраннях, а то і зовсім без них.

Зараз артистка разом з чоловіком Олексієм Потапенко відпочиває в Туреччині — зіркова парочка вирішила продовжити собі літо. При цьому NK не забуває про прихильників, яких радує новими фото і відео. На цей раз знаменитість опублікувала пару нових кадрів з гарячої і в той же час вологої морської фотосесії.

Перед камерою Настя постала в чорному шкіряному топі і стильній спідниці, доповненням образу стали масивні кільця і сережки, а мокра укладка створює враження, ніби вона щойно викупалася в морі.

Більшість підписникув захопилися образом співачки і обсипали її безліччю компліментів:

  • «Нереально красиво»;
  • «Хороша»;
  • «Прекрасна богиня»;
  • «З роками все солодше і солодше»;
  • «Ви тут як діамант! Прекрасне фото»;
  • «Шикарна!».
Настя Каменських
Настя Каменських

Хтось не зміг втриматися від сарказму і уїдливо зауважив, що нарешті Каменських сфотографувалася хоч в якомусь одязі, а хтось дорікнув її в надмірному використанні ретуші:

  • «Ого, одягнена, нічого собі. Щось новеньке»;
  • «Настя одяг новий прикупила, дупу закрила»;
  • «В одязі, це радує!»;
  • «Максимально заретушовано»;
  • «Мда, з фотошопом перебір».
Настя сейчас в Турции с Потапом
Настя зараз в Туреччині з Потапом

Втім, героїні статті не звикати до громадської критики за роки роботи на сцені. Вона вже давно “обросла бронею” від негативу і навчилася не засмучуватися через подібні випади в свою сторону.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!