Молитви від відчаю, про Божій час і нових починаннях

Господи, мені потрібне світло в кінці тунелю.

Молитва від відчаю

Ісус, мій Великий Цілитель, я плачу на колінах по Тобі. Мені потрібна ваша втіха, ваша милість, ваша присутність. Мені потрібне світло в кінці тунелю. Будь ласка, пролий світла Свого на моїх дітей і виведіть їх з їх болю і пітьми. Ми чіпляємося за нашу віру, Господь. Ми також визнаємо Твій чудовий шлях. Веди нас від відчаю до радості, щоб ми могли вихваляти Тебе свіжими голосами в найбільшій радості та відродження. Ми знаємо Твою доброту, Господь. Амінь.

Молитва про Боже часу

Небесний Отець, Ваш час чудово. Я вірю у Твій план і у Твою любов до мене. Навіть за часів болю я знаю, що Ти добрий, і Твоя доля всемогутня. Я знаю, що Ти не покинеш ні моїх дітей, ні мене. З кожним моментом неспання і з кожним болючим нагадуванням, будь ласка, звертайте мій погляд на Твій дивно прекрасний графік. Нехай мої діти бачать, як я хвалю Ваші плани та несподівані благословення. В ім’я всемогутнє, амінь.

 ""

Молитва про нові починання

Повелитель радості, я перебуваю на порозі нового життя. Це викликає у мене страх і коливання, але я знаю, що Ти будеш гуляти з моєю родиною. Нехай Ти принесеш в цю нове життя радість і любов. Нехай ви надасте можливість і сміх моїм дітям. Оновлення та зміцните нашу віру в Тебе. Будь ласка, перенесіть нас від старого до нового, від темряви до світла. І через все це ми будемо співати хвалу Твою доброту. Нехай це нове подорож буде прекрасним. В ім’я Твоє славне ми молимося, амінь.

Молитва про єдність сім’ї

Суверенний Господь, будь ласка, збери мене і моїх дітей. Сплітаємо наші розбиті серця в одне, щоб ми могли зцілювати, рости та славити Тебе як вірну сім’ю, об’єднану у Христі. Допоможіть нам у руйнуванні та допоможіть нам покластися один на одного в завтрашньому дні. Нехай наша сім’я виросте з цих негараздів. Нехай світло проникає в цей будинок. Ми просимо про це в ім’я Твого славного і вірного, Амінь.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.