Борис Корчевников радий, що помре в Росії: визнання онкохворого актора і телеведучого здивувало шанувальників

З огляду на свій стан, ведучий програми "Доля людини" вперше в ефірі заговорив про смерть.

Звичайно, подробиць свого самопочуття детально він не розкриває, але якщо вже пішли такі розмови, є підстави вважати, що Борису тільки гірше.

Корчевников вирішив з’їздити у відпустку в Стамбул: і оздоровився, і відвідав Собор Святої Софії, щоб черпати світлу енергетику

Собор він назвав дуже сильним енергетично місцем, тихим і безкомпромісним.

“Небо, яке заходило під камінь. Полонений, але не скорена. Вже багато століть мечеть, але невидимі Ангели цього храму стоять разом з чашею “, – філософськи розмірковує телеведучий і актор, який зіграв роль в серіалі “Кадети “.

Таке намолене місце змусило онкохворої Бориса задуматися про вічні проблеми життя і смерті. І він чітко для себе з’ясував – радий, що зможе померти саме в Росії.

«Зловив себе ось на чому: щастя, що мені випало жити і, напевно, померти в Росії. Країні, в якій я бачив найкрасивіші храми і найкрасивіші мечеті на планеті », – заявив ведучий.

Шанувальники підтримали Бориса в коментарях і відзначили, що бажають йому довгих років життя і якнайшвидшого одужання.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.