Сім років коми: доньці Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського виповнився 21 рік

Сьогодні в родині Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського наповнене сумом свято — їх доньці Маші виповнився 21 рік. Незважаючи на сім років коми, батьки продовжують вірити і сподіватися на краще.

2013 рік розділив життя теледіви і режисера на «до» та «після». 12 жовтня 2013 року подружжя разом з дочкою і сином відправилися відпочивати до Франції. Під час однієї з поїздок на орендованому автомобілі глава сімейства не впорався з керуванням, в результаті чого їх машина вилетіла на зустрічну смугу і лоб в лоб зіткнулася з іншою.

Гірше за всіх дісталося Марії — вона отримала важку черепно-мозкову травму, яка і привела до тривалої комі. У пресі час від часу з’являються новини про те, що дівчинка прийшла до тями, проте ні Юлія, ні Андрій Сергійович ситуацію не коментують.

Юлия с дочкой Машей и сыном Петей
Юлія з донькою Машею і сином Петром

Іменинниця народилася в 1999-му і з самого дитинства стала з’являтися на телеекранах. Іноді спадкоємиця зіркових батьків складала компанію мамі в кулінарному телешоу «Їмо вдома», ще вона знімалася в кіно.

Так, у восьмирічному віці Маша виконала свою першу серйозну роль у фільмі «Глянець» за сценарієм батька. Висоцька там же грала головну героїню, а дочка перевтілювалася в маминого персонажа в дитинстві.

Андрей Кончаловский и Юлия Высоцкая со своими детьми
Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька зі своїми дітьми

У 2010-му на телеекрани вийшла картина Єгора Кончаловського «Москва, я люблю тебе». 11-річна актриса в черговий раз проявила талант і прекрасно зіграла. Здавалося, на неї чекає велике майбутнє в індустрії, однак доля розпорядилася інакше.

Кончаловський та Висоцька
Кончаловський та Висоцька

За інформацією російських ЗМІ, ситуація не змінилася — Марія досі перебуває в несвідомому стані, а медики прогнозів не дають.

Єдине, в чому лікарі впевнені на всі 100% — за такий довгий період коми головний мозок пацієнтки просто не міг не постраждати. Навіть якщо вона прийде в себе, повернутися до нормального життя їй буде нелегко.

Юлия Высоцкая с дочерью Машей
Юлія Висоцька з дочкою Машею

Незважаючи на це, Юлія з Андрієм не втрачають надії і знаходять в собі сили не опускати руки. Вони живуть заради дітей, тому їх мета зрозуміла кожному з батьків — щоб дочка одужала.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.