Королева залишилася і без грошей, і без Тарзана: “чорна смуга” в житті артистки

2020 рік виявився складним для всього світу. Криза, епідемія, померло багато відомих і значущих людей, теракт, протести і так далі. Однак є сім'ї та люди, яких більше зачепили не глобальні катаклізми, а особисті події.

2020 рік приніс “чорну смугу ” в життя Наташі Корольової. Спочатку пограбування будинку, потім новина про зраду чоловіка після майже двох десятків років разом, потім – скасування концертів і втрата великих грошей.

Де Наташа Корольова так провинилася, що у неї тепер проблеми по всіх фронтах?

Тарзан і Наташа Корольова
Тарзан і Наташа Корольова

“Чорна смуга ” почалася, коли на початку вересня співачка повернулася з відпочинку. У себе в будинку вона виявила пропажу коштовностей, прикрас, трьох мільйонів євро і п’яти мільйонів рублів. Вона написала заяву в поліцію. І вже через день з’явилася її якась суперниця – Анастасія Шульженко, яка заявила – вона вагітна від Тарзана.

Корольова і Тарзан
Корольова і Тарзан

Для Наташі Корольової це стало справжнім ударом. Вона кілька днів не розмовляла, і навіть вигнала Тарзана з їх спільного дому. Про це журналістам розповіли сусіди зоряної пари.

Тарзан і Наташа Корольова
Тарзан і Наташа Корольова

17 жовтня “Русалка ” Королева повинна була виступити з масштабним концертом в Крокус Сіті Хол, проте концерт скасували. Потім стала відома його нова дата – 17 квітень 2021 року. І місце також змінено – Вегас Сіті Холл.

Наташа Корольова в гостях у Вані Урганта
Наташа Корольова в гостях у Вані Ургант

Поки Королева ніяк не коментувала цю подію, однак експерти стверджують – це величезна фінансова втрата для неї і для її творчого колективу.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.