Названо найбільш шкідливий сніданок, який готують всі: призводить до ожиріння

Всі, хто хоче схуднути і привести в порядок свою форму, чомусь вірять, що каші здатні допомогти.

Але це думка правильна не до кінця. Каші швидкого приготування – таке ж зло для вашої талії, як і пончики, батончики, жирні пиріжки і випічка. Чому? Звертайте увагу на склад. Зазвичай на першому місці стоять компоненти, яких у складі найбільше – цукор, штучні ароматизатори, наповнювачі, барвники, жири, масла і так далі. Всі ці добавки націлені на те, щоб створити той смак і запах, який хоче відчути споживач.

Медики вважають, що каші швидкого приготування шкодять не тільки фігурі, але і не несуть користі здоров’ю

Вівсянка на сніданок
Вівсянка на сніданок

Якщо ви хочете приготувати собі на сніданок кашу, візьміть звичайну цельнозерновую вівсяну кашу (або будь-яку іншу ц / з крупу), зваріть її, додайте туди сиропи. Їх можна придбати в спеціальних магазинах правильного харчування, або ж зробити самостійно – взяти фрукти і збити їх в блендері. Також до крупі відмінно йдуть варені яйця, свіжі овочі, з вівсянкою поєднується кориця.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.