У Юрія Луценка рак. Екс-генпрокурор України публічно зізнався у своїй хворобі

Таке визнання політик зробив на своїй сторінці в Фейсбук.

Також колишній політик розповів, що у нього за плечима складна операція, яка тривала більше 8 годин. Зараз він почуває себе задовільно, але попереду ще кілька курсів хіміотерапії.

Сьогодні закінчився хірургічний етап моєї онкозахворювання. Дякую українським і німецьким лікарям. Позаду і 8 годинна операція, і дні болю “, – написав Юрій Луценко.

Сьогодні, в день Віри, Надії, Любові, закінчився хірургічний етап моєї онкохвороби. Дякую українським та німецьким…

Gepostet von Юрій Луценко am Dienstag, 29. September 2020

Незважаючи на складну хворобу, він налаштований досить оптимістично, і впевнений – зможе побороти цю недугу як можна швидше. Друзям побажав сили і терпіння, а ворогам – не розслаблятися.

Нагадаємо, раніше Юрій Луценко був депутатом 4, 6 і 8 скликань Верховної Ради України. Також займав посаду Міністра внутрішніх справ та Генерального прокурора України. У дев’ятий скликання Ради він не потрапив, тому зараз позиціонує себе як громадський діяч, але політику кидати не планує навіть незважаючи на недугу.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.