(Відео) Андріано Челентано шикарне виконання в кліпі Per sempre (Назавжди)

Очі у нас завжди залишаються молодими та цінують жіночу красу, в якому б віці ви не були.

У будь-якій ролі Андріано Челентано прекрасно виглядає, його зрозумілий все по незабутнім ролям у фільмах і коли він виконує прекрасні пісні. Голос незабутній, деякі його шанувальники констатують, що коли вони чують голос Андріано Челентано, то завжди згадують свою молодість і дитинство. Очі у нас завжди залишаються молодими та цінують жіночу красу, в якому б віці ви не були. Іноді з куточків пам’яті спливають спогад молодості, якої не повернеш і любов, яка ніколи не забувається. Ще древні говорили непохитну істину – світом керує любов. Так, що там світом – Всесвіту управляє любов і Бог!

Подивіться цей незабутній відео кліп і послухайте прекрасний голос Андріана Челентано:

Прочитайте пости та приєднуйтесь до них:

Лариса Ситова: “Адріано Челентано – чоловік з Великої літери. Я дуже люблю його творчість, шкода що час невблаганно … Цього року, 6 січня Челентано виповнився 81 рік … Молодець, все життя прожив з однією коханою жінкою Клаудією Морі, а яка музика, пісні, кліпи. Обожнюю. ”

Олена Небоженко: “Дуже гарна пісня, файне, шикарне виконання. Адріано красунчик! ”

Nina Pershyna: “Обожнюваний усіма, еталон чоловіка !!! Міцного здоров’я і довгих років життя символу сонячної Італії, Адріано Челентано !!! Нехай розквітне Італія, і прокинуться духом її прекрасний народ! “

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.