Принц Вільям оцінив поведінку принца Гаррі і Меган

Розкол, який виник між двома принцами, досліджується в новій книзі королівського історика Роберта Лейсі.

Оцінка принцом Гаррі та Меган Маркл поведінки принца Гаррі та Меган Маркл під час народження їхнього сина Арчі Харрісона викладена в новій книзі.

За словами автора Роберта Лейсі, обов’язок Вільяма захищати монархію означала, що він не міг схвалити дії Гаррі.

Принц Вільям, 38 років, і принц Гаррі, 36 років, росли разом, але після одруження Гаррі на Меган Маркл брати розійшлися. У той час як доля Вільяма як майбутнього короля вказала йому чіткий шлях, Гаррі та Меган були в центрі уваги та намагалися знайти своє місце в королівській родині.

Розкол, який виник між двома принцами, досліджується в новій книзі королівського історика Роберта Лейсі «Битва братів: Вільям, Гаррі та внутрішня історія сім’ї в сум’ятті».

У книзі автор стверджує, що аудієнції Вільяма з королевою з юних років зробили його воротарем монархії, готовим захищати цю установу за всяку ціну.

Г-н Лейсі пише: «Бесіди принца в Дубовой кімнаті допомогли перетворити крихкого школяра, що прямував до зриву, в досить крутого хлопця, який захищає стандарти своїй ексклюзивній королівської клуб. ”

За словами містера Лейсі, Вільям не був готовий втратити стандарти, навіть для свого брата Гаррі.

 ""

Він пише: «Принц не був готовий дозволити нікому – і вже тим більше його братові та американської знаменитої дружини – погрожувати дорогоцінною спадщиною, яка йому довірила його бабуся».

Г-н Лейсі цитує інтерв’ю, в якому Вільям поділився своїм традиційним королівським боргом, монархією і роллю королеви у 2011 році.

Містер Лейсі пише: «Вона точно не піклується про знаменитостей», – заявив Вільям у 2011 році.

У книзі йдеться: «Мова йде про те, щоб подавати приклади. Це про те, щоб використовувати своє становище на благо.

«Мова йде про служіння країні – і в цьому суть справи».

У той час як Меган і принц Гаррі могли залишити королівське життя позаду і переїхати до Каліфорнії, королівська доля Вільяма визначена.

 ""

Містер Лейсі пише: «Брат Гаррі, можливо, прямував в Ла-Ла-Ленд, але брат Вільям збирався стати королем».

За словами автора, принц Вільям зробив визнання одному про те, що більше не відчуває себе в змозі підтримувати поведінку Гаррі.

Містер Лейсі пише: «Я все життя разом обіймав його за плече», – сказав принц одного, пояснивши, чому поведінка Гаррі та Меган і низка помилкових рішень, пов’язаних з народженням і хрещенням Арчі, особливо дивне приховування хресних батьків – привели до розриву між братами, який пізніше в тому ж році Гаррі охарактеризував як пошук «різних шляхів».

«Я більше не можу цього робити, – сказав Вільям».

Принц Гаррі та Меган базуються в США з березня і, як очікується, залишаться там в доступному для огляду майбутньому.

Після відходу з королівської сім’ї пара підписала мега-угоду з потоковим гігантом Netflix, який дав їм фінансову незалежність від королівської сім’ї.

Сассекс також знаходяться в списку високопоставлених публічних ораторів Гаррі Уокера і, як очікується, будуть заробляти гроші, виступаючи в майбутньому.

Раніше в цьому році Гаррі та Вільям оголосили про спільну заяву про нову меморіальної статуї на честь їх покійної матері принцесі Діані, яка буде відкрита в садах Кенсінгтонського палацу наступного літа.

Цей проєкт є першою ініціативою, над якою брати публічно співпрацюють кілька місяців.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.